El Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire reconeix la feina d'Engrunes al barri


  • Comparteix:

Moment del lliuraments dels 25 lots

Moment del lliuraments dels 25 lots

El Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire ha volgut reconèixer la tasca que Engrunes fa al barri i és per això que aquest dimarts ha lliurat 25 lots de Nadal als treballadors d'aquesta companyia. Engrunes és la responsable de la recollida de voluminosos al barri ubicat al cor de Collserola i l'associació de voluntaris de la zona ho ha volgut agrair d'aquesta manera. Els lots contenen arròs, llegums i altres aliments, a banda dels productes típics d'aquesta època com cava i torrons.

El president del grup de voluntaris, Manel Soler, ha explicat que enguany han volgut fer més evident aquest reconeixement pel 'context difícil' actual i per mostrar l'agraïment del barri a la tasca d'Engrunes.

Manel Soler

Cada any tenim un detall amb Engrunes. Enguany, pensem que les circumstàncies fan que sigui més útil i un lot més complet.


La directora de Gestió de Residus i Serveis d'Engrunes, Encarna González, ha estat l'encarregada de rebre els lots que es repartiran entre els treballadors de la companyia. González ha agraït el gest del Grup d'Autoprotecció i ha dit que reconeix les ganes amb què Engrunes desenvolupa la seva tasca.

Encarna González

És un premi respecte l'esforç de fer la nostra feina ben feta i que qui rep el servei en quedi satisfet.


El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha assistit al lliurament dels lots i ha destacat el paper que juguen els voluntaris del grup pel que fa a la cohesió del barri i el seu esperit de sacrifici envers la comunitat i la societat en general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.