Avui tanca la Fira de Reis amb un ritme baix de vendes segons els paradistes

La Fira exposa bijutaria, vitralls i regals fets a mà.

Societat

Publicat el 5/gen/04 per Arantza Diez

La tradicional fira de reis de la plaça Octavià baixa aquesta nit persianes després de quatre dies d'intensa activitat. Els paradistes, però, han coincidit que les vendes aquest any han estat fluixes i que la gent ha mirat i remenat més que no pas ha comprat. Avui, que és l'últim dia, s'espera que les vendes pugin.

Les parades que s'han instal·lat aquests dies a la plaça Octavià han cridat molt l'atenció dels santcugatencs, que s'hi han anat apropat cada dia, tot i l'intens fred. Això sí, la majoria ha remenat i ha mirat molt, però no ha comprat gaire. Si més no, això és el que afirmen els firaires, que asseguren que les vendes han estat molt fluixes. De fet, molts paradistes han notat que enguany hi ha hagut molta menys gent que en edicions anteriors.

Firaires

Les vendes han anat fluixetes, però com tothom compra a última hora, potser demà pugen una miqueta.


La majoria de gent ha comprat peces de joieria artesana i peces de roba fetes a mà, els dos productes estrella d'aquestes fires. Amb aquests petits objectes, les famílies arrodoneixen els detalls d'última hora, com expliquen alguns dels compradors.

Compradors

Dono voltes, miro i compro algun detallet per reis. Hi vinc cada any.


Avui a la nit, entre les 10 i les 11, la fira de reis baixarà persianes fins l'any vinent. S'espera que, durant tot el dia, siguin molt els santcugatencs que acabin de comprar els seus regals de reis.