Els ambaixadors reials recullen les cartes dels infants a la Plaça de l'Om


  • Comparteix:

Després de fer llargues cues han pogut entregar la seva carta.

Després de fer llargues cues han pogut entregar la seva carta.

Els ambaixadors reials han arribat a la Plaça de l'Om envoltats d'una gran expectació. Centenars de pares i nens esperaven l'arribada dels patges per fer entrega de les cartes als Reis mags. La sala capitular del claustre del monestir ha esdevingut, per un dia, un saló reial on els ambaixadors han recollit les il·lusions dels més menuts.

Els patges de Ses Majestats els reis Mags d'Orient han estat rebuts pels santcugatencs amb tots els honors. Una comitiva que els seguia ha anat llançant a l'aire serpentines i confettis de colors que han convertit la plaça de l'Om en un escenari fantàstic on els nens han estat els protagonistes indiscutibles. Tots, sense excepció, esperaven meravellats els carters reials per fer-los entrega dels seus desitjos.

Nens i nenes

Hem vingut a portar la carta als reis.


Els ambaixadors han rebut els nens i s'han fet fotografies amb ells. Com ells mateixos ens explicaven, han vingut a recollir els somnis i les il·lusions dels menuts.

Ambaixadors reials

Recollim els desitjos dels nens per demà portar-los un per un a les seves cases.


Avui, els nens que no hagin pogut entregar encara la carta als reis ho poden fer a la Plaça de l'Ajuntament. Allà, tot just acabi la cavalcada, els mateixos reis mags rebran els nens i agafaran les seves cartes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.