El Club Muntanyenc estudia traslladar-se al carrer Sant Bartomeu


Temes relacionats

L'Ajuntament, a l'espera del 'sí' del CMSC per traslladar la Policia Local (20/des/12)


  • Comparteix:

Moment de l'assemblea del Club Muntanyenc aquest dimecres / Font: CMSC

Moment de l'assemblea del Club Muntanyenc aquest dimecres / Font: CMSC

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), reunit en assemblea extraordinària aquest dimecres, ha posat sobre la taula dues possibles futures seus per a l'entitat, ara instal·lada a un edifici de la plaça de la Vila. L'opció millor valorada pels socis és un local situat al carrer Sant Bartomeu. La segona possibilitat passaria per llogar l'actual comissaria de la Policia Local, situada a l'avinguda de Gràcia. En tots els casos, l'Ajuntament serà el nou propietari de la seu actual del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) on situarà la nova comissaria de la Policia Local. La nova seu s'escollirà entre els socis a l'assemblea del gener.

Segons algunes fonts del club, l'opció d'una nova seu al centre de Sant Cugat, concretament al carrer Sant Bartomeu, ha estat l'opció millor valorada pels socis del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). Per la seva banda, el seu president, Francesc Cruces, que no especificat les xifres econòmiques de l'operació, assegura que encara hi ha la possibilitat de llogar l'actual seu de la Policia Local però no s'adiu a les necessitats de l'entitat.

A més, Cruces ha manifestat que el problema no és econòmic ja que l'entitat té els comptes sanejats, sinó que les instal·lacions actuals estan infrautilitzades.

Francesc Cruces

El club està en una situació sanejada. Tenim un edifici gran, infrautilitzat, que el podem mantenir amb un esforç del soci. Això ens comporta plantejar-nos alternatives de seu.


D'aquesta manera, l'opció de traslladar-se a la seu de la Policia Local a l'avinguda de Gràcia i que el cos passés a les actuals instal·lacions de l'entitat muntanyenca queda en segon terme, a diferència del que s'havia explicat fa uns mesos, quan era la principal opció.

L'assemblea extraordinària d'aquest dimecres ha servit per aprovar els pressupostos del 2013 i la ratificació dels nous càrrecs de la Junta Directiva del Club Muntanyenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.