Joan-Pau Chaves torna a posar música a la sèrie 'Gran Nord'


Temes relacionats

Joan-Pau Chaves, al 'Districte STC' (31/oct/12)


  • Comparteix:

Els Cecs d'Esterri, un dels encants de 'Gran Nord'

Els Cecs d'Esterri, un dels encants de 'Gran Nord'

Els Cecs d'Esterri, grup del qual formen part els santcugatencs Joan-Pau Chaves i Frank Montasell, traurà nou disc aquesta primavera. Aquesta formació es va crear per posar banda sonora a la sèrie de Televisió de Catalunya (TVC) 'Gran Nord'. Amb motiu de la segona temporada, que s'estrenarà a la primavera, Els Cecs d'Esterri ja tenen gravat el nou àlbum que contindrà dues peces pròpies.

El músic santcugatenc Joan-Pau Chaves ha explicat a Cugat.cat que el nou disc d'Els Cecs d'Esterri, el grup d'indie-folk que posa la música als finals dels capítols de la sèrie 'Gran Nord', ja està enllestit i estarà format per temes en anglès, francès, italià i català, a més de dues peces pròpies. Chaves també ha subratllat que el grup està molt satisfet de la versió que han fet del tema 'Corren' de Gossos.

Joan-Pau Chaves

Aquesta temporada és més oberta i això està molt bé. Hi ha temes en italià, català i anglès.


En seva vessant com a solista, Chaves ha afirmat que ja està treballant en el seu segon disc però que no s'estrenarà fins a principis del 2014.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.