Els estudiants disposen de més aules d'estudi al Nadal per preparar exàmens


Temes relacionats

Les aules d'estudi d'Esade acullen més de 1.300 estudiants de la ciutat (10/jul/12)

El Casal de Joves TorreBlanca amplia l'horari de les sales d'estudi ( 4/jun/12)

L'Ajuntament i Esade reediten el conveni perquè els estudiants utilitzin les aules d'estudi de la universitat (30/mai/12)


  • Comparteix:

Les aules d'estudi d'Esade, disponibles el cap de setmana / Font: Esade

Les aules d'estudi d'Esade, disponibles el cap de setmana / Font: Esade

Els estudiants disposaran aquest Nadal d'aules d'estudi extra per preparar els exàmens a partir d'aquest dissabte i fins al 20 de gener. A banda del funcionament habitual de les biblioteques i la Casa de Cultura, els interessats podran gaudir del Xalet Negre, al matí, i el Casal de Joves, a la tarda. L'Ajuntament i Esade repeteixen l'acord de col·laboració a través del qual els usuaris podran usar les aules d'estudi del centre el segon i el tercer cap de setmana de gener.

Tots els espais d'estudi serviran per donar cabuda als joves que actualment estan estudiant una carrera universitària o les proves d'accés a la Universitat (PAU). És una oferta d'espais adreçada, preferentment, a l'alumnat universitari de la ciutat i que cobreix els exàmens del primer semestre.

El curs passat més de 1.300 joves van fer servir aquests espais. Els caps de setmana, l'oferta d'espais se centra bàsicament a Esade i Casa de Cultura. També s’ha garantit que tots els espais disposin de servei Wi-Fi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.