Cap nen de Valldoreix es quedarà sense veure els Reis Mags

Les cavalcades arriben el dia 5

Societat

Publicat el 21/des/12 per Marc Sala

Ses Majestats els Reis Mags recorreran Valldoreix acompanyats de diverses entitats i centres educatius del territori per repartir il·lusió. Enguany, els Reis d'Orient també visitaran els nois i noies que per motius de salut o problemes de mobilitat no puguin sortir al carrer a veure passar la rua. La desfilada arrencarà a tres quarts de sis de la vigília del dia de Reis al costat del Casal de Cultura.

Un coet marcarà la sortida de la cavalcada que es dirigirà per la rambla jacint Verdaguer cap a l'avinguda Joan Borràs per després continuar per l'avinguda Alcalde Ramon Escayola. Des d'aquí s'anirà a la plaça dels Ocells, el passeig de l'Oreneta per tornar a l'avinguda mossèn Jacint Verdaguer per creuar per la plaça de Mas Roig i altra vegada cap a la rambla Jacint Verdaguer fins arribar a l'església de l'Assumpció i la plaça Maria Sabater on els infants podran lliurar les cartes a Ses Majestats. Aquí tindrà lloc la recollida de cartes als vols de les set de la tarda.

El vocal de Cultura de l'EMD, Joaquim Castelló, anima grans i petits a participar d'aquesta cavalcada i retrobar-se amb la il·lusió que fa falta en temps complicats.

Joaquim Castelló

Encoratgem tothom que hi participi ja siguin grans o petits. Tal com estan les coses fa falta il·lusió i la cavalcada pot despertar el nen que tots tenim a dins.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Una vegada més, el reis visitaran els nois i noies d'Asdi i del Taller Jeroni de Moragas i també les llars on hi hagi infants que per qüestions de mobilitat o salut no puguin sortir al carrer per gaudir de la passejada de Ses Majestats. Les famílies que tinguin fills en aquesta situació i vulguin que els seus fills no es quedin sense veure els reis s'han de posar en contacte amb l'àrea de Cultura de l'EMD.