Un edifici crema prop de la plaça de Víctor Balaguer


  • Comparteix:

La casa s'ubica al carrer Fossar de les Moreres

La casa s'ubica al carrer Fossar de les Moreres

Un incendi ha cremat dues plantes d'una casa al carrer Fossar de les Moreres, a Mira-Sol. El foc, que ja està extingit, no ha causat ferits però ha deixat el domicili totalment inhabitable. Set dotacions de Bombers, ambulàncies i la Policia Local s'han desplaçat fins el lloc dels fets

L'edifici afectat és una casa unifamiliar ubicada al carrer Fossar de les Moreres número dos, a tocar de la plaça de Víctor Balaguer a Mira-Sol. El foc s'ha produït aquesta tarda i no ha causat ferits, tot i que s'han atès les dues persones que es trobaven a l'interior de la casa per inhalació de fums. Els afectats, una dona de 80 anys i un menor, han rebut atenció mèdica 'in situ' de la mà del Servei Català d'Emergències. L'incident s'ha originat en una habitació i ha deixat la planta baixa i la primera planta de la casa totalment inhabitables. Es desconeixen les causes de l'incendi.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.