Gran resposta de la gent gran a una oferta cultural especial per al seu col·lectiu


Temes relacionats

Clàssics del gospel inunden de bones vibracions el Teatre-Auditori (22/des/12)


  • Comparteix:

La bona acollida del concert de Nadal per a la gent gran ha deixat veure aquest diumenge l'empenta del col·lectiu a la nostra ciutat. Sant Cugat ha tornat a celebrar les festes amb els més grans oferint-los una proposta musical especial al Teatre-Auditori. Enguany, les veus de The King Gospel Choir han estat el fil conductor d'aquesta celebració, que ha despertat l'esperit nadalenc a un públic que ha respost amb entusiasme a la iniciativa.

La ciutat ha apropat un any més les celebracions nadalenques locals a la gent gran fent-los protagonistes del tradicional concert de Nadal dirigit a ells. El col·lectiu s'ha convertit així en el focus d'una proposta que vol millorar el seu accés a l'oferta cultural local.

Es tracta, segons la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, de fer que els més grans aprofitin un dia especial amb un desplegament igualment especial.

Susanna Pellicer

És un dia especial pels avis. Es forma un gran equip al servei de la gent gran, que potser és l'únic dia de l'any que poden venir al Teatre-Auditori.


La resposta del col·lectiu ha estat unànime, i ha deixat palesa una gran inquietud cultural.

Gent gran

Iniciatives com aquesta fomenten que la gent gran estigui més desperta i surti de casa. / Estic molt contenta. Ja que tenim la pega de ser grans, com a mínim que ens dediquin alguna iniciativa. / Sant Cugat té una molt bona oferta cultural.


El concert ha anat un any més acompanyat d'un desplegament sanitari al servei del públic, que ha portat una unitat mòbil a l'exterior del teatre i diversos assistents sanitaris a la sala. En finalitzar el concert, un pica-pica al hall del Teatre-Auditori ha posat el punt final a una nova resposta de la ciutat a les necessitats del col·lectiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.