El cor masculí d'Aula So busca nom a través d'una campanya a Facebook


Temes relacionats

Primers passos del nou cor masculí d'Aula de So (17/des/12)


  • Comparteix:

El nou cor masculí va estrenar-se al Monestir

El nou cor masculí va estrenar-se al Monestir

El nou cor masculí d'Aula de So ha encetat una campanya a Facebook perquè els internautes facin propostes de nom per aquest col·lectiu. Per participar-hi, els interessats han d'escriure el nom que vulguin al mur del perfil d'Aula de So a Facebook i entraran en el sorteig d'un premi. Els guanyador tindrà la possibilitat d'escollir quan i on el cor masculí farà una actuació per celebrar el seu bateig.

Aula de So ha creat un nou cor format íntegrament per veus masculines que s'ha presentat en el tradicional concert de Nadal solidari de l'entitat. Integrat, de moment, per 16 joves majors de 16 anys, l'agrupació busca nous membres per ampliar les possibilitats i varietat de la música que interpreten. La formació es va crear a principis d'octubre i treballa un repertori variat que va des del Renaixement fins a la música moderna.

La formació demana que més santcugatencs s'animin a formar part del conjunt, dirigit per Oriol Castanyer, també director del Cor Aglepta. Per formar part de la formació no cal experiència ni coneixements musicals, només ser major de 16 anys i estar disposat a assistir amb regularitat als assajos, que tenen lloc cada dilluns a l'Escola de Música de l'Aula de So.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.