Cugat.cat et porta el missatge de Nadal de l'alcaldessa


  • Comparteix:

Conesa, al seu despatx

Conesa, al seu despatx

L'alcaldessa, Mercè Conesa, fa una crida a tots els santcugatencs per afrontar plegats les dificultats econòmiques de cara el 2013 en el seu missatge institucional de Nadal. Conesa també ha remarcat el paper de l'Ajuntament per ajudar les persones grans i les famílies amb més necessitats i, en aquest sentit, ha subratllat la tasca de les entitats a l'hora de col·laborar en temes solidaris. Conesa ha desitjat unes bones festes als ciutadans i els ha animat a viure aquestes dates amb il·lusió.



Com cada any, Cugat.cat emet el missatge institucional de Nadal de l'alcaldessa, Mercè Conesa. Un missatge que, de nou, ha dirigit al conjunt de santcugatencs, animant-los a fer pinya de cara a les dificultats econòmiques del 2013. Conesa ha remarcat els valors de solidaritat i compromís dels santcugatencs i els ha encoratjat a ajudar les persones més necessitades, tal com ha fet el consistori aquest 2012.

Conesa ha insistit en la necessitat que tota la ciutadania, unida, afronti els problemes socials i econòmics que poden arribar amb el nou any.

Mercè Conesa

El camí no el podem fer sols, l'hem de fer junts i així és com Sant Cugat superarà els entrebancs de la crisi econòmica.


L'alcaldessa també ha destacat en el seu discurs la valuosa contribució de les entitats i col·lectius a l'hora d'ajudar els segments més desfavorits. Tanmateix, la màxima autoritat municipal ha emplaçat els santcugatencs a comprar als comerços locals amb motius d'aquestes festes nadalenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.