Més de 30.000 persones segueixen l'arribada de ses Majestats els Reis d'Orient a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcalde i ses majestats han demamat PAU per aquest 2004.

L'alcalde i ses majestats han demamat PAU per aquest 2004.

Més de 30.000 persones han seguit la cavalcada de Reis del centre de la ciutat que en tres hores ha recorregut els principals carrers del centre amb una parada als Jardins del Monestir per fer la tradicional adoració al nen Jesús. En el seu missatge de benvinguda a ses Majestats, l'alcalde ha demanat pau per aquest 2004 arreu del món. La comitiva, formada per 27 carrosses ha repartit tres tones i mitja de caramels. Als districtes, prop d'un miler més de persones han seguit també les seves cavalcades.

La il·lusió s'ha repetit en els rostres dels milers de nens i nenes que al centre, però també als districtes, han seguit de prop l'arribada de ses Majestats els Reis d'Orient.

Al centre, els Reis han aterrat en helicòpter al Parc de l'Arborètum, on des de feia mitja hora ja els esperaven centenar d'infants. Després d'obrir-se pas, amb certa dificultat, ja que eren molts, els nens que s'aplegaven per entregar la seva carta a ses Majestats, han estat rebuts per les autoritats municipals. L'alcalde, en nom de la ciutat, els ha donat la benvinguda i acte seguit els ha fet dues peticions; pau al món i civisme per la ciutat:

Lluís Recoder

Voslatres en el vostre camí heu passat per terres d'Orient on hi ha guerra. Us demanem pau al món.


Un missatge de pau i de tolerància al que s'ha afegit el rei Gaspar en nom de ses Majestats. Gaspar ha afegit que el 2004 ha de ser l'any de la pau:

Rei Baltasar

Aquest any ha d'estar dedicat a la pau.


La cavalcada ha sortit del Pla del Vinyet per recórrer en tres hores i escaig els principals carrers del centre. La comitiva reial estava formada per 27 carrosses i 4 bandes de música que no han parat, durant tot el trajecte, de repartir caramels a grapats. De fet, s'han llançat tres tones i mitja de dolços. Josep pros, membre dels Amics dels Veterans i la regalèssia -organitzadora de la Cavalcada- s'ha felicitat per la bona marxa i l'èxit de la cavalcada del 2004:

Josep Pros

Ha estat impresssionant la quantitat de gent a tot el recorregut. I estem molt satisfets del resultat. A més, cap incident.


Als districtes i l'EMD de Valldoreix, unes 1.000 persones més han seguit també l'arribada de ses Majestats. Després de la cavalcada, ha estat moment d'anar a dormir perquè l'endemà la il·lusió es pugui fer realitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.