Bocca Restaurant & Club organitzarà el concurs 'Miss Sant Cugat' al 2013


  • Comparteix:

Andrea Huisgen va ser Miss Barcelona i Miss España 2011

Andrea Huisgen va ser Miss Barcelona i Miss España 2011

El local d'oci Bocca Restaurant & Club organitzarà a la primavera del 2013 el concurs 'Miss Sant Cugat'. El certamen, que no està relacionat amb les convocatòries preliminars de 'Miss España', vol ser una iniciativa 'diferent i original' a la qual es podran presentar joves nascudes o residents a la ciutat i que tinguin entre 18 i 27 anys. L'organització de 'Miss Sant Cugat', a diferència d'altres concursos de bellesa, obre la porta a dones casades i amb fills.

A partir del 28 de gener i fins a finals de febrer, les dones que estiguin interessades a participar al concurs de 'Miss Sant Cugat' poden apuntar-se al càsting preliminar. Segons els responsables de Bocca Restaurant & Club, els únics requisits per participar-hi és 'ser santcugatenca i tenir ganes de fer una desfilada de moda divertida'.

Ni mides 90-60-90 ni ser seguidores de la moda. El local d'oci santcugatenc només demana a les participants que 'posin ganes i entusiasme per fer una cosa diferent' a la seva ciutat. El director de Bocca Restaurant & Club, Nino Muñoz, ha explicat a Cugat.cat que cal arriscar-se amb idees trencadores per fomentar l'assistència als locals d'oci nocturn.

El concurs, que tindrà com a màxim una vintena de participants, tindrà desfilades amb roba de carrer, de nit i, de forma opcional, de bany. Les concursants també faran proves d'improvisació, habilitats i cant.

El jurat de 'Miss Sant Cugat' estarà format per empresaris del món nocturn local i també comptarà amb votació popular entre els assistents a la gala, que se celebrarà a la primavera al mateix Bocca. La guanyadora s'emportarà un premi econòmic i regals dels patrocinadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.