Cugat.cat s'inventa el concurs 'Miss Sant Cugat' per al dia dels Sants Innocents


Temes relacionats

Bocca Restaurant & Club organitzarà el concurs 'Miss Sant Cugat' al 2013 (28/des/12)

Uns bessons neixen en un taxi, camí de l'hospital (28/des/11)

L'Ajuntament sancionarà les persones que utilitzin bosses de plàstic i limitarà l'ús de calefacció a les llars (28/des/10)

L'Ajuntament planteja enderrocar la muralla del Monestir (28/des/07)

Sant Cugat prohibirà circular a motos i totterrenys per combatre el soroll (28/des/06)


  • Comparteix:

Montserratponsa.com

Montserratponsa.com

El concurs 'Miss Sant Cugat', organitzat per Bocca Restaurant & Club, ha estat la innocentada que aquest 2012 ha preparat Cugat.cat. La falsa notícia explicava que al certamen es podien presentar joves nascudes o residents a la ciutat que tinguessin entre 18 i 27 anys. La broma ha comptat amb la col·laboració dels responsables del local d'oci santcugatenc Bocca Restaurant & Club, ubicat a l'avinguda de les Corts Catalanes, als quals Cugat.cat els agraeix la seva participació.

El mitjà públic municipal porta 10 anys participant de la tradició dels Sants Innocents 'col·locant' una informació falsa al nostre diari electrònic.

En l'històric d'innocentades de Cugat.cat, l'Ajuntament ha estat el protagonista en diverses ocasions, la més polèmica, al 2007, quan Cugat.cat va publicar que l'administració estudiava la possibilitat de tirar a terra la muralla del Monestir. Altres vegades, el consistori va prendre 'decisions' com multar els ciutadans que utilitzessin bosses de plàstic i 'prohibir' la circulació de totterrenys i vehicles de gamma alta per reduir la contaminació ambiental.

Les innocentades de Cugat.cat sovint han comptat amb la col·laboració de còmplices com els exregidors Àlvar Roda i Toni Ramon, que al 2008 treballaven en la publicació d'un disc, i l'extinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, que al 2004 es congratulava que Pedro Almodóvar escollís el Monestir com a escenari de la seva nova pel·lícula.

Un altre col·laborador va ser el fotògraf Frederic Cabanas que al 2005 acreditava amb fotografies la visita de Marylin Monroe a Sant Cugat, després de rodar 'El príncep i la corista'. L'any passat, el taxista i tuitaire Jordi Musoy 'conduia' el vehicle on una dona donava a llum una bessonada.

Enguany, el concurs 'Miss Sant Cugat' ha comptat amb la implicació del director de Bocca Restaurant & Club, Nino Muñoz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.