El Quinto celebra 10 anys amb una de les seves edicions més participatives


  • Comparteix:

El Quinto celebrat aquest divendres

El Quinto celebrat aquest divendres

El Quinto de Nadal ha assolit els seus 10 anys a la ciutat organitzat pel Casal Popular la Guitza amb un creixement constant de l'assistència. De fet, l'edició d'enguany ha estat una de les més participatives d'aquesta primera dècada, segons l'organització, gràcies al canvi d'ubicació, la incorporació de famílies i la publicitat aconseguida en els darrers anys. El pav 2 de la Rambla del Celler ha acollit la seva darrera edició, on grans i petits han gaudit d'aquesta tradició que ja és una de les més participatives del Nadal santcugatenc. Tot i així, els seus responsables no donen per definitiu el nou emplaçament, que els satisfà per dimensions, però que distorsiona la sonoritat.



'Lloros' i 'cotorres' han cantat un any més al ritme del Quinto de Nadal. Enguany, aquesta tradició nadalenca s'ha convertit en una de les més participatives de la seva història, segons les primeres estimacions de l'organització. De fet, el canvi d'ubicació al pav 2 de la Rambla del Celler, que és l'emplaçament més gran on s'ha desenvolupat la iniciativa, ha permès encabir un gran volum de participants. Tot i així, la portaveu del Casal Popular la Guitza, Mireia Farrés, ha explicat que l'entitat estudiarà si aquest espai és el definitiu, ja que les seves mides dificulten la sonoritat.

Mireia Farrés

És un molt bon lloc perquè és molt gran. El problema no és la capacitat sinó el so. Estem bastant contents, és qüestió de valorar-ho després.


De fet, l'organització assegura que els problemes dels darrers anys amb la seva ubicació han permès donar a conèixer la proposta a més gent. Amb l'edició d'enguany, el Quinto de Nadal ha celebrat la seva primera dècada al municipi. Una activitat que ha anat creixent a la ciutat i que és 'la criatura' del Casal Popular la Guitza.

Mireia Farrés

És l'activitat més gran de l'any amb la qual podem acollir més gent i celebrar-ho amb el poble. És com una petita criatura que s'ha fet gran.


El Quinto d'aquest any no ha estat absent de vessant reivindicativa. Diverses pancartes amb diferents lemes han decorat el pav 2 de la Rambla del Celler durant les quatre sessions amb què ha comptat l'activitat enguany, coincidint amb el dia de Nadal, Sant Esteve i divendres i dissabte passats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.