L'Ajuntament i les entitat de discapacitats organitzen un concurs de fotografia per posar en evidència les barres arquitectòniques


  • Comparteix:

La iniciativa forma part de les Jornades del novembre.

La iniciativa forma part de les Jornades del novembre.

La Taula per a Persones amb Discapacitat i la Regidoria de Sanitat i Serveis Socials han organitzat un concurs de fotografia que sota el títol 'Sant Cugat per a tothom?' pretén que els santcugatencs mostrin les barreres arquitectòniques que té la ciutat. Amb aquesta iniciativa, que posa el punt i final a les jornades dedicades a les persones amb discapacitat celebrades el passat mes de novembre, es pretén ajudar l'Ajuntament a suprimir les barreres arquitectòniques de Sant Cugat.

Els santcugatencs que ho desitgin podran participar en el concurs de fotografia i presentar les seves instantànies sobre les barreres arquitectòniques des del proper 30 de gener i fins el 13 de febrer a la casa Mònaco. Posteriorment, la Casa de Cultura acollirà una exposició amb totes les fotografies presentades a concurs.

Les fotografies, que han de ser inèdites, han de mostrar racons de la ciutat que suposin un obstacle per a totes aquelles persones que viuen amb alguna minusvalidesa. Com ha explicat la responsable de la Taula per a Persones amb Discapacitat, Sara Bertran, hi ha molts exemples de barreres arquitectòniques.

Sara Bertran

Hi ha moltes barreres que no veiem però que suposen grans problemes per les persones amb discapacitats.


L'objectiu és que, a partir d'aquestes fotografies, l'Ajuntament comenci a treballar per eliminar aquests obstacles. De fet, l'equip de govern ja ha començat a treballar en aquest sentit després d'haver sigant un conveni amb el CRIT, el Consorci de la Diputació de Barcelona per la supressió de barreres arquitectòniques. Sara Bertan.

Sara Bertran

Les fotografies serviran perquè des de l'Ajuntament ens adonem de les barreres que hem de suprimir.


Les bases del concurs de fotografia estableixen l'adjudicació de tres premis i tres mencions. Els autors de les fotografies seleccionades guanyaran una càmera digital, material fotogràfic per valor de 200 euros i 150 euros en revelat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.