'Escenes de pessebre' recapta uns 300 quilos d'aliments i prop de 200 euros

Una de les funcions d'aquest cap de setmana

Societat

Publicat el 1/gen/13 per Anna González

El pessebre interactiu i benèfic organitzat pel Grup de Teatre Espiral de Valldoreix ha aconseguit recaptar uns 300 quilos d'aliments per a Càritas, segons els primers càlculs de l'agrupació. Amb les seves sis funcions d'enguany, 'Escenes de pessebre' ha tornat a demostrar la solidaritat de Valldoreix entorn una iniciativa que ha celebrat 11 anys sobre els escenaris. L'entitat, amb la complicitat del públic, ha recaptat també prop de 200 euros en donatius també per a Càritas.

'Escenes de pessebre' és un espectacle basat en els textos de Folch i Torres adaptats pel Grup de Teatre Espiral, però que se sosté en la solidaritat i la interacció del públic. Uns espectadors que no només prenen part del diàleg de l'obra, sinó que poden fer donatius i aportar aliments que es destinen a Càritas.

Les sis funcions d'aquest any han recaptat uns 300 quilos d'aliments, a més de 200 euros en donatius. La directora del Grup de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha destacat el creixement de la iniciativa en els darrers anys.

Trini Escrihuela

Estem molt contents. Cada vegada hi ha més públic, hem tingut una gran afluència i una gran quantitat d'aliments.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'altra vessant de l'obra, que ha celebrat 11 anys sobre l'escenari del Casal de Cultura de Valldoreix, és la complicitat entre les associacions del territori, segons ha subratllat Escrihuela.

Trini Escrihuela

Vam començar el 2000 i ja és una tradició. És una festa, una trobada, és compartir la solidaritat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'aquesta manera, 'Escenes de pessebre' ha superat la xifra de recaptació registrada l'any passat i ha igualat la de fa dos anys.