La venda de dècims per al sorteig de Reis cauen un 8% a Sant Cugat


  • Comparteix:

El sorteig es farà diumenge / Font: ACN

El sorteig es farà diumenge / Font: ACN

Les administracions de loteria de Sant Cugat consultades per Cugat.cat estimen en un 8% la caiguda de les vendes de dècims del sorteig de Reis respecte a l'any passat. La crisi i la pujada de l'IVA del 18 al 21% en són els principals causants.

El sorteig extraordinari de Reis, que se celebra aquest diumenge, s'activa per la venda a finestreta, a diferència de la Grossa de Nadal, que acostuma a mobilitzar entitats, empreses i restaurants. Enguany, els particulars han destinat menys recursos a la compra de dècims per a la rifa de Reis. Els responsables de les administracions consultades per Cugat.cat coincideixen a dir que la crisi n'ha fet 'davallar les vendes'.

La majoria de gent que passa pels establiments de loteria hi va per cobrar dècims premiats, explica la dependenta de l'administració de loteria del carrer de Valldoreix, i els que es decideixen a comprar algún número se n'enduen un o dos.

Olga Comas

La previsió de venda és menor a l'any passat. La gent ve a cobrar o a comprar un o dos dècims. La majoria són particulars.


La pujada de l'IVA també s'ha notat en la venda de dècims de loteria, segons explica la dependenta de l'administració de loteria numero 3 de Sant Cugat, Noemí Castillo, situada a l'avinguda de Torreblanca.

Noemí Castillo

Les vendes van molt malament. La majoria són a finestreta i es ven un dècim, fins i tot la gent que ve a cobrar dècims premiats. La pujada de l'IVA també ha afectat.


El gerent de l'administració de loteria del carrer Major, Pere Vilarasau, xifra en un 8% el descens de les vendes respecte l'any passat.

Pere Vilarasau

Encara és d'hora, els últims dies sempre són els més forts de venda. Sembla que anirà pitjor que l'any passat, arribarem a un 8% menys.


El sorteig extraordinari de Reis se celebra aquest diumenge al matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.