Més de 2.600 articles recollits en la campanya 'Un nen, una joguina'


Temes relacionats

La campanya 'Un nen, una joguina' recapta més de 2.000 joguets a les escoles (31/des/12)


  • Comparteix:

La campanya repartirà joguines entre els nens més necessitats / Font: Xarxa-omnia.org

La campanya repartirà joguines entre els nens més necessitats / Font: Xarxa-omnia.org

La iniciativa 'Un nen, una joguina' ja ha recollit més de 2.600 joguines en la campanya organitzada pel Grup de Joves de la Parròquia, l'entitat Pim Pam Pum i Càritas. Tot i això s'espera que la suma total de joguets a repartir superi les 3.000 joguines. A més, enguany s'ha recuperat el concert benèfic al Monestir on es van recaptar més de 2.500 euros que es destinaran a comprar més regals pels més petits.

En aquests darrers dos anys, en plena crisi, els santcugatencs han continuat participant en aquesta iniciativa que vol repartir joguines entre els més petits de la ciutat que més ho necessiten. Segons ha informat la membre del Grup de Joves de la Parròquia, Anna Mayol, en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' (91.5 FM), més d'un centenar de voluntaris col·laboren en aquesta 34a edició de la campanya 'Un nen, una joguina' on ja s'han recaptat més de 2.600 joguets.

Anna Mayol

També hem tingut molts més voluntaris aquest any a la campanya i estem molt contents.


Mayol també ha subratllat que el concert benèfic que es va fer enguany al Monestir va aconseguir recaptar més de 2.500 euros que es destinaran a comprar més joguets per als infants de la ciutat.

El repartiment de joguines es produirà a través dels voluntaris aquest dissabte a la nit però també hi ha famílies que les van a buscar directament a la parròquia. Els santcugatencs tenen temps de participar a la proposta solidària fins aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.