El programa d'agroecologia escolar, una referència


  • Comparteix:

Moment de la visita / Font: Localpress

Moment de la visita / Font: Localpress

Un grup de tècnics municipals de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona ha visitat recentment el programa d'agroecologia escolar que Sant Cugat duu a terme en el marc de l'Agenda 21 Escolar. L'objectiu de la visita ha estat que els tècnics de Barcelona, Castelldefels, Cornellà, Girona, Granollers, el Prat de Llobregat, Rubí i Sabadell, coneguessin directament l'experiència duta a terme per Sant Cugat per poder-la impulsar, després, en aquests municipis.

El grup de tècnics ha visitat els horts escolars de l'escola Collserola i de l'institut Joaquima Pla i Farreras, on també s'ha pogut entrevistar amb els membres del grup de treball santcugatenc Educació per la Sostenibilitat al Llarg de la Vida.

Durant els darrers sis anys, totes les escoles i instituts públics de Sant Cugat, menys de l'institut Leonardo da Vinci, s'han anat incorporant al programa d'agroecologia escolar, que pretén acostar el cultiu d'un hort als nens i joves del municipi. En total, aquests centres escolars, que també inclouen les escoles bressol municipals i alguns col·legis concertats, agrupen una vintena d'horts, ja que alguns centres en tenen dos o, fins i tot, tres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.