Mor Rosa Vila i Xercavins, una de les fundadores de Bastoners


Temes relacionats

Sant Cugat diu el darrer adéu a Josep Pros, mort als 82 anys (17/gen/06)


  • Comparteix:

El funeral tindrà lloc aquest divendres al Monestir / Font: Wikipedia.org

El funeral tindrà lloc aquest divendres al Monestir / Font: Wikipedia.org

Mor una de les fundadores dels Bastoners i col·laboradora de la Cavalcada de Reis, Rosa Vila i Xercavins. Vila ha mort als 88 anys. Vídua d'un dels membres fundadors de la Penya Regalèssia, Josep Pros, Rosa Vila també participava de les activitats d'aquesta entitat. El funeral tindrà lloc aquest divendres a dos quarts de cinc de la tarda al Monestir.

Una de les fundadores dels Bastoners i col·laboradora de diverses activitats i entitats del municipi, Rosa Vila i Xercavins, ha traspassat aquest dijous als 88 anys. Vila va participar durant molts anys a la Cavalcada de Reis de la ciutat, així com amb la Penya Regalèssia, del qual el seu marit, Josep Pros, va ser un dels membres fundadors. Pros va morir fa set anys a la nostra ciutat i l'alcalde en aquell moment, Lluís Recoder, va destacar la implicació de la persona i la família que ha estat, des de fa molts anys, molt activa al municipi.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.