Els comerciants calculen que les vendes s'animaran en els propers dies


  • Comparteix:

La campanya de rebaixes d'hivern ha arrencat aquest dilluns amb un eix comercial amb força moviment, tot i que els establiments consultats per Cugat.cat estimen que les vendes s'animin en els propers dies. Els comerciants es mostren optimistes amb aquesta campanya, que arriba després d'un Nadal més fluix. L'associació Sant Cugat Comerç (StC) xifra en el 30% el descompte mitjà que els comerços locals estan aplicant, similar al d'anys anteriors.

Cartells, descomptes i promocions omplen ja els comerços locals per atreure clients a una campanya de rebaixes que vol recuperar part de la facturació que no han aconseguit durant el Nadal. Les rebaixes han donat aquest dilluns el tret de sortida aconseguint recuperar el moviment a l'eix de vianants, tal com ha destacat la presidenta de l'associació Sant Cugat Comerç (StC), Maite Pérez.

Maite Pérez

De moment va força bé. Al carrer hi ha molt ambient, però encara no sabem si compren molt o poc.


De fet, els comerciants consultats per Cugat.cat s'han mostrat optimistes amb aquesta campanya, que esperen s'animi en els propers dies, especialment durant el cap de setmana. La presidenta de StC, Maite Pérez, ha avançat que els santcugatencs opten especialment per comprar a la ciutat durant les segones rebaixes, una vegada passats els primers 15 dies de promocions.

Maite Pérez

Tenint en compte que la campanya de Nadal i Reis ha estat una mica fluixa, la gent s'espera a les rebaixes, sobretot les segones rebaixes.


A tot Catalunya, els comerciants esperen facturar uns 780 milions d'euros durant la temporada de rebaixes d'hivern en productes tèxtils i complements, el que suposa uns 10 euros menys per persona respecte l'any passat. Si s'afegeixen la resta d'articles; com parament de la llar, mobiliari i electrodomèstics; la facturació arribarà als 900 milions d'euros, segons la Confederació de Comerç de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.