Catalana Occident instal·la un museu de la companyia a les seves oficines de Sant Cugat


  • Comparteix:

El grup Catalana Occident ha escollit la seva seu de Sant Cugat, on té ubicades les oficines centrals, per instal·lar un museu que commemora els 140 anys d'història de l'empresa d'assegurances. El museu reuneix 300 peces, entre les que destaca el primer llibre comptable de la companyia, fundada el 1864.

El museu de Catalana Occident és el resultat de dos anys de feina, en què agents, treballadors i jubilats de la companyia han recopilat documentació i informació sobre els 140 anys d'existència de l'empresa. Una tasca que també ha portat a l'accionista majoritari del grup, la família Serra Santamaria, a adquirir determinades peces a antiquaris.

El recinte ocupa una superfície de 120 metres quadrats i mostra 300 peces d'un total de 600 que han estat inventariades. La coordinadora del projecte del museu, Astrid Martínez, ha explicat per què l'empresa ha situat el museu a la nostra ciutat:

Astrid Martínez

Hen triat Sant Cugat perquè, a banda de ser la seu central, té la superfície més gran


L'exposició, que actualitzarà el material exposat, romandrà de forma permanent a les oficines centrals. A la mostra, es pot veure el primer llibre comptable i una pòlissa d'assegurances original datada de l'any 1890, entre d'altres objectes. Escoltem Astrid Martínez:

Astrid Martínez

Hi ha cartes de 1880 i un bust del fundador


Els interessats en visitar el museu han d'anar a l'avinguda Alcalde Barnils número 63. L'horari de visites és de dilluns a divendres de 9 del matí a 6 de la tarda.

Actualment, Catalana Occident compta amb 580 oficines a tot l'estat, 20.000 agents i més de 3 milions de pòlisses en vigor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.