L'EMD dóna 30.000 euros per la instal·lació al pati de nous jocs infantils al CEIP Ferran i Clua


  • Comparteix:

La inversió també ha permès ampliar el material de la ludoteca i el gimnàs

La inversió també ha permès ampliar el material de la ludoteca i el gimnàs

Els alumnes de l'escola Ferran i Clua de Valldoreix s'han trobat amb una bona sorpresa en tornar de les vacances de Nadal. I és que l'escola compta des d'ara amb nous jocs infantils pel pati, dues taules de tennis taula, nou material per la ludoteca i també accessoris nous per al gimnàs. Aquest és el resultat d'una inversió de 30.000 euros que ha fet l'EMD amb la voluntat de millorar anualment aquest centre.

El nou equip de govern de Valldoreix ha volgut donar continuïtat a l'aportació econòmica anual que ja feia l'anterior junta de govern amb la voluntat de fer les millores necessàries al centre.

Si el curs passat aquests diners van servir per a l'aula d'informàtica, aquest any s'ha fet una inversió de 30.000 euros i les novetats han arribat en forma de jocs pel pati, dues taules de tennis taula, material per la ludoteca, i accessoris per a les classes de psicmotrocitat que es fan al gimnàs.

Així ho ha explicat el vocal de Serveis Personals de Valldoreix, Josep Casadellà, que ha afirmat que la seva voluntat és la de mimar aquesta escola.

Josep Casadellà

Aquesta escola sempre l'hem mimat i la nostra voluntat és continuar fent-ho. Ens hi volcarem com fins ara i fins i tot volem anar a més.


Tal i com ja es va fer l'any passat, la decisió de renovar i ampliar els jocs infantils ha estat presa pel consell escolar, que és qui decideix quina és la inversió més necessària.

Aquest any, a més, les reformes també han donat resposta als desitjos dels alumnes, que en les seves cartes als Reis havien demanat nous jocs pel pati de l'escola. El director del centre, Francesc Carbó, ha explicat que per la canalla ha estat com un regal de Ses Majestats.

Francesc Carbó

Volem que aquesta ajuda tingui continuïtat perquè sempre fa falta. Estem molt contents i pels nens ha estat com un regal de Reis.


Carbó també ha expressat el seu desig que aquesta sigui una millora per l'escola però també pel conjunt del municipi. I és que segons ha dit, hi ha la voluntat que en un futur els patis de l'escola puguin quedar oberts els caps de setmana perquè tothom que ho vulgui en pugui gaudir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.