L'Ajuntament estudia la manera de donar continuïtat als agents cívics


  • Comparteix:

L'Ajuntament iniciarà un procés participatiu per definir nous eixos del programa d ecivisme

L'Ajuntament iniciarà un procés participatiu per definir nous eixos del programa d ecivisme

L'Ajuntament de Sant Cugat estudia la manera de donar continuïtat a la tasca dels agents cívics dins el marc del Programa de Civisme. Aquesta iniciativa, cofinançada per la Generalitat i l'Ajuntament, s'ha acabat després d'un any i mig i segons el consistori ha contribuït a millorar els comportaments cívics dels ciutadans. D'altra banda, l'Ajuntament engegarà una nova fase de participació ciutadana per definir nous eixos d'actuació del programa de Civisme.

El programa dels Agents Cívics va començar fa un any i mig amb la voluntat d'ajudar a difondre entre els santcugatencs missatges de civisme i respecte cap a la ciutat i l'entorn. Aquesta iniciativa, cofinançada amb la subvenció dels Nous Filons d'Ocupació de la Generalitat i l'Ajuntament, ha arribat ara al seu punt i final i no hi ha la possibilitat de prorrogar-la.

Des de l'Ajuntament han fet una valoració molt positiva d'aquests agents cívics, que durant aquests 18 mesos han col·laborat a lluitar contra les conductes incíviques dels ciutadans i han fet un total de 1.500 avisos relacionats amb el programa de civisme.

És per això que el consistori estudia ara la possibilitat de posar en marxa un programa similar que permeti donar continuïtat la tasca dels agents cívics. Ho explica la regidora d'Acció Cívica, Marta Subirà.

Marta Subirà

Hem comprovat que és un bon sistema de reforç i que molts aspectes de la vida ciutadana requereixen aquests consells i orientacions dels agents cívics.


D'altra banda, en les properes setmanes l'Ajuntament endegarà una nova fase de participació ciutadana que permeti definir nous eixos d'actuació del programa de civisme amb la voluntat de millorar la convivència a la nostra ciutat. Marta Subirà.

Marta Subirà

Creiem que ara és le moment de tornar a posar en marxa aquest procés de debat i veure si hi ha altres eixos de treball.


Recordem que fins ara s'han treballat 4 grans eixos, que són la neteja del bosc, l'ús correcte dels contenidors, l'aparcament i les defecacions dels animals domèstics, a banda del programa d'espais sense fum que s'ha implantat en els edificis municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.