Tres afortunades rebran 1.000 euros per gastar-se als comerços locals


Temes relacionats

'La Fàbrica dels somnis' descobreix avui els seus guanyadors (11/gen/13)


  • Comparteix:

Sant Cugat Comerç ha rebut milers de butlletes / Font: Sant Cugat Comerç

Sant Cugat Comerç ha rebut milers de butlletes / Font: Sant Cugat Comerç

Jani Domingo, Mercè Guardiola i Regina Sánchez són les guanyadores del concurs 'La fàbrica dels somnis' organitzat per l'Associació Sant Cugat Comerç (StC). Les afortunades rebran un val de 1.000 euros per a cadascuna per gastar als comerços associats a aquesta entitat que elles han apuntat a la butlleta que han fet participar. La quantitat màxima per gastar-se a cada botiga és de 200 euros tot i que el mínim nombre de botigues on gastar-se el val són sis.

L'objectiu de la iniciativa és sortejar tres vals de compra per valor de 1.000 euros entre els clients de les botigues associades. Per participar-hi només calia emplenar una butlleta amb una carta als Reis que contingués les compres que es podrien fer per 1.000 euros.

L'any passat, l'associació Sant Cugat Comerç ja va fer una proposta semblant, 'A 5.000 per hora', on cinc santcugatencs s'havien de gastar 1.000 euros en una hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.