Els carros tornen a recórrer la ciutat amb la cavalcada dels Tres Tombs


Temes relacionats

Els Tres Tombs comporten talls de trànsit i desviament de les línies d'autobús (20/gen/13)


  • Comparteix:

Un carro de cavalls en una edició anterior

Un carro de cavalls en una edició anterior

Els carrers de Sant Cugat canviaran aquest diumenge els cotxes per carros tirats per cavalls amb motiu de la celebració de la cavalcada dels Tres Tombs de la festivitat de Sant Antoni Abat. La jornada comença amb un esmorzar de pagès que servirà per agafar forces i iniciar el recorregut. Enguany, però, la reducció pressupostària ha fet que els organitzadors hagin decidit no celebrar el tradicional ball de Sant Antoni. En cas de precipitacions l'organització decidirà si manté o no la cavalcada i la resta d'activitats.

Després de l'esmorzar al parc de Ramon Barnils, a partir de les onze del matí, el seguici de carruatges i cavalls iniciarà el seu recorregut. Al migdia, la comitiva s'aturarà darrere del Monestir, concretament a l'avinguda de Francesc Macià, on es farà la benedicció de les cavalleries. Tot seguit es dirigirà a la plaça de Barcelona, on finalitzarà la rua i es farà el repartiment de recordatoris per part de les autoritats als participants.

La secretària de la comissió de festes de Sant Antoni Abat, Rosa Díaz, ha destacat a Cugat.cat l'arrelament de la festivitat a Sant Cugat, malgrat la transformació de la ciutat i la pèrdua de l'activitat agrícola tradicional.

Rosa Díaz

Sant Cugat era un poble agrícola i la festivitat serveix per recordar d'on venim.


Enguany, la comissió de festes de Sant Antoni Abat ha escollit com a banderera la membre de l'Hípica Sant Cugat Laura Durbà.

La celebració d'enguany no comptarà amb el ball de Sant Antoni que tradicionalment se celebrava a La Unió. La reducció de pressupost ha obligat a l'organització a prendre aquesta decisió.

En cas de pluja, l'organització decidirà si cancel·la la rua o alguna altra activitat. En cas de modificacions en el programa de la celebració Cugat.cat n'informarà a través del diari electrònic, de la ràdio de Sant Cugat (91.5 FM) i de les xarxes socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.