L'onada de fred porta baixes temperatures fins dimecres


  • Comparteix:

L'onada de fred s'allargarà fins dimecres

L'onada de fred s'allargarà fins dimecres

Arriba una onada de fred amb temperatures mínimes de tres graus, que es mantindran fins dimecres, segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat). L'Ajuntament recomana als santcugatencs que revisin els seus sistemes de calefacció i s'abriguin si han de sortir al carrer. El front fred pot portar minses precipitacions, tot i que no hi ha risc de nevades a Sant Cugat.

L'inici de setmana estarà protagonitzat per una onada de fred que portarà temperatures d'entre tres i vuit graus i un ambient gèlid, però sense previsió de nevades a Sant Cugat. Davant aquesta situació meteorològica, l'Ajuntament recomana als ciutadans que revisin els sistemes de calefacció i comprovin l'estat del seu habitatge per assegurar-se que està preparat per al fred.

En aquests casos, el consistori també aconsella als santcugatencs que no surtin al carrer si no és necessari i que, si ho fan, s'abriguin i es protegeixin la cara i el cap. Davant l'onada de fred, també és recomanable evitar esforços físics intensos i tenir especial cura de la gent gran, els infants i les persones amb mobilitat reduïda. Segons el Meteocat, les temperatures començaran a pujar a partir de dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.