Cafè Mumbai és el nou espai que ofereix Bollywood, massatges i tes


  • Comparteix:

Imatge de Cafè Mumbai / Font: Cafè Mumbai

Imatge de Cafè Mumbai / Font: Cafè Mumbai

Sant Cugat comptarà amb un nou espai on els ciutadans poden fer classes de Bollywood, ioga, rebre massatges i prendre te. Tot això es podrà fer a partir del febrer al Cafè Mumbai, un establiment situat al carrer Mir número 7 on es tindrà cura del 'cos i de l'ànima'. Una de les seves sòcies, Shahida Ahmed, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que ara estan acabant de remodelar el local i que al febrer inauguraran l'ampliació de l'espai i iniciaran les classes.

Els tres eixos principals de Cafè Mumbai són salut, benestar i Bollywood. En la vessant de la salut s'inclouen els massatges i les teràpies instruïts per una osteòpata titulada, mentre que el benestar tractarà la cura de la pell i la dieta saludable en l'espai corresponent al cafè. Les classes de Bollywood, dirigides a totes les edats, serviran per tenir més coneixements del cos a través de la música, cuidar-lo i relaxar-se.

Una de les sòcies de Cafè Mumbai, Shahida Ahmed, ha explicat que els cursos estan dirigits a totes les edats, incloent-hi la gent gran i els més petits, i tindran com a base la música índia per cuidar el cos i l'ànima. Ahmed també ha descrit en què consistiran les classes de Bollywood.

Shahida Ahmed

Utilitzant la música de les pel·lícules de l'Índia farem unes sessions que poden ser per a nens, gent gran i adults. Es tracta d'aprendre a moure el cos a través de la música de l'Índia.


Cafè Mumbai compta amb tres espais: un cafè, on prendre te i altres begudes asiàtiques; un segon on rebre massatges i teràpies, i el darrer on es duran a terme classes de ioga, dansateràpia i Bollywood. Aquest local està situat al carrer Mir número 7, entre els carrers de Santiago Rusiñol i Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.