La ciutat tindrà dispositius que informaran de la velocitat dels vehicles


  • Comparteix:

Imatge del controlador de la cantonada del carrer Pahisa amb Verdi / Font: @jordimusoy

Imatge del controlador de la cantonada del carrer Pahisa amb Verdi / Font: @jordimusoy

Sant Cugat ja compta amb el primer dispositiu electrònic que informa als conductors de la velocitat amb la qual circulen. Aquest aparell està instal·lat al carrer de Pahissa i també serveix per comptabilitzar el nombre de vehicles que passen per aquesta via. La voluntat del consistori és instal·lar més panells d'aquestes característiques que no comporten cap sanció en cas de superar els límits.

El tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, ha explicat a Cugat.cat que la intenció és fer saber als conductors a quina velocitat circulen i no pas sancionar-los.

Jordi Puigneró

És un comptador que permet donar la velocitat del vehicle. No posa multes. Creiem que és una bona manera de conscienciar a quina velocitat circulem.


Per ara, només hi ha instal·lat un d'aquests aparells però en un futur se'n podrien col·locar en altres indrets de la ciutat. D'aquesta manera, l'àrea de Mobilitat podria tenir un coneixement més concret de la mobilitat de la ciutat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Una altra joguina per al nen. El que han de fer és dedicar el temps a pintar els senyals de tràfic horitzontals que amb prou feines es veuen ja que no es repintan des de fa dos anys i a La Floresta potser mes.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 14/gen/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.