Els alumnes del Thau presenten un clipmetratge contra la pobresa


  • Comparteix:

Aquesta és la quarta edició del concurs / Font: Clipmetrajesmanosunidas.org

Aquesta és la quarta edició del concurs / Font: Clipmetrajesmanosunidas.org

Els alumnes de 4rt d'ESO de l'Escola Thau participaran en el concurs 'Clipmetraje' de Manos Unidas. Es tracta de construir una petita història cinematogràfica d'un minut de durada amb el tema 'Digues no a la pobresa'. El clipmetratge del Thau, amb títol '¿Y tú qué eliges?', parla sobre el poder d'elecció davant d'una situació.

El concurs per a la categoria d'escoles consisteix a elaborar a classe, guiats pel professorat, clipmetratges sobre la temàtica proposada i pujar-los a la web. El certamen va arrencar a l'octubre, coincidint amb el Dia internacional per a l'eradicació de la pobresa, i clourà al març.

Xavier Far i Àlex Roig són els dos professors de l'escola encarregats de guiar els alumnes en la realització del clipmetratge. Far ha explicat en una entrevista a Cugat.cat (91.5FM) que el concurs és una activitat amb la qual es pretén sensibilitzar a l'alumnat sobre la pobresa, les desigualtats i les seves causes.

Xavier Far

Els alumnes aprenen valors, el treball en equip i un llenguatge cinematogràfic.


El concurs 'Clipmetrages' es va crear a la Delegació de Manos Unidas a Barcelona, celebrant així les dues primeres edicions a nivell de Catalunya. Fa dos anys el concurs es va ampliar també a l'Estat espanyol per a la categoria general i a sis comunitats autònomes per a la categoria d'escoles, amb un gran èxit de participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.