El santcugatenc Michiel Das aconsegueix feina gràcies a 'El viaje de mi tarjeta'

Aquest és un exemple de targeta que Das va distribuir / Font: Elviajedemitarjeta.com

Societat

Publicat el 15/gen/13 per Sara Valdés

El santcugatenc Michiel Das, que fa uns mesos va posar en circulació tres targetes de visita per trobar feina, ha aconseguit el seu objectiu. Segons Das, gràcies al projecte #elviajedemitarjeta ha rebut 11 ofertes de treball i ha aconseguit un lloc de treball com a responsable d'Employer Branding de l'empresa Seat.

Michiel Das, que es dedica al món del màrqueting i la comunicació, va quedar a l'atur a causa de la crisi i va tenir la idea de distribuir tres targetes de visita amb el seu contacte perquè viatgessin de persona a persona. Das ha explicat a una entrevista a Cugat.cat que la idea de crear les tres targetes de visita va sorgir gràcies a una teoria que diu que cada persona té sis contactes importants a Facebook.

Michiel Das

Vaig pensar que si cada persona donava la meva targeta a una altra podria arribar a mans importants que em donessin treball.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després de set mesos, les targetes han viatjat 1.412 quilòmetres passant per les mans d'emprenedors com Pau Garcia-Milà i personatges com Andreu Buenafuente.