L'Ajuntament tirarà endavant els Tallers d'Estudi Assistit amb recursos propis


  • Comparteix:

Dos instituts i quatre escoles de la ciutat compten amb TEA / Font: Totoci.net

Dos instituts i quatre escoles de la ciutat compten amb TEA / Font: Totoci.net

L'Ajuntament subvenciona enguany els Tallers d'Estudi Assistit (TEA) ja que el ministeri espanyol d'Educació ja no fa l'aportació econòmica que els feia possible. Aquests tallers són espais de reforç escolar dirigit a alumnes de famílies que per la seva situació econòmica i social no es poden permetre aquest complement acadèmic. Per tirar endavant aquest programa s'han destinat 18.000 euros del Pla Educatiu d'Entorn (PEE).

Els instituts Leonardo da Vinci i Joaquima Pla i Farreras, i les escoles Collserola, l'Olivera, Joan Maragall i La Floresta, són els centres que compten amb aquests espais i que a mitjans del curs passat van saber que el ministeri espanyol deixaria de subvencionar. D'altra banda, a la ciutat també hi ha dos TEA municipals que estan gestionats per la Creu Roja.

La regidora d'Educació, Ester Salat, ha explicat que el Pla Educatiu d'Entorn, on hi ha presència de l'Ajuntament, de les AMPA, així com dels mateixos centres educatius i altres entitats socials i culturals, ha decidit mantenir aquest programa perquè els centres el consideren essencial.

Ester Salat

El pla ha de funcionar amb diners municipals i hem decidit prioritzar els TAE. Les escoles consideren que és un recurs molt important que no es pot abandonar.


Dels 18.000 euros destinats al manteniment dels TEA, 15.000 s'han dedicat als tallers dels centres educatius i 3.000 als dos espais municipals que desenvolupen aquesta funció a través de Creu Roja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.