La Unipau dedica la Diada de la No Violència d'enguany a Rachel Corrie


  • Comparteix:

Rachel Corrie va morir fa 10 anys mentre defensava els drets dels palestins / Font: Rachelcorriefoundation.org

Rachel Corrie va morir fa 10 anys mentre defensava els drets dels palestins / Font: Rachelcorriefoundation.org

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) dedica la Diada de la No Violència d'enguany a l'activista a favor dels drets palestins, Rachel Corrie. Aquesta jornada tindrà lloc el primer diumenge de febrer a la plaça dels Quatre Cantons al punt del migdia. L'acte comptarà amb la presència del president de la Unipau, Arcadi Oliveres, un monòleg a càrrec de Genís Lama i la interpretació de la cançó 'El Regne Pacífic', adaptada per Àlvar Roda.

Rachel Corrie va ser una activista nord-americana, membre del Moviment Internacional de Solidaritat (ISM), que va morir atropellada per un buldòzer de l'exercit israelià a Palestina mentre estava protestant al sud de la franja de Gaza contra les activitats de les Forces de Defensa Israelianes. Enguany es compleixen 10 anys de la mort de Corrie.

Algunes de les personalitats reconegudes en altres diades han estat Hannah Arendt, Albert Einsten, Pau Casals i Mohandas 'Mahatma' Gandhi, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.