Les farmàcies locals se sumen avui a la Jornada de Recollida de Medicaments


  • Comparteix:

Cartell de la jornada / Font: Banc Farmacèutic

Cartell de la jornada / Font: Banc Farmacèutic

Més de la meitat de les farmàcies de la ciutat participaran aquest dissabte en la 6a recollida de Medicaments organitzada per l'ONG Banc Farmacèutic a favor de les persones més vulnerables de la societat. Els medicaments recollits es repartiran a 80 entitats assistencials d'arreu de l'Estat espanyol i que prèviament han enviat un llistat amb les seves necessitats.

La jornada funciona d'una manera similar que la recollida del Banc d'Aliments. Els santcugatencs que es vulguin sumar a la campanya hauran de comprar un medicament per entregar-lo als voluntaris que es repartiran en les 11 farmàcies de Sant Cugat que hi col·laboren. Els farmacèutics participen sense ànim de lucre, a partir d'un donatiu al Banc Farmacèutic en finalitzar la jornada.

La campanya engegada per l'ONG Banc Farmacèutic necessita 500 voluntaris per participar en aquesta jornada que se celebrarà simultàniament a Madrid, Sevilla, Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, i a algunes ciutats d'Itàlia i Portugal.

Enguany ja hi ha inscrites 300 farmàcies d'arreu de l'Estat espanyol on es repartiran els voluntaris per incentivar que els ciutadans que entrin a aquests establiments comprin els medicaments que es faran arribar de manera desinteressada a organitzacions, com Càritas i Creu Roja, que atenen a més de 20.000 persones.

El Banc Farmacèutic és una ONG sense ànim de lucre que té l'objectiu de facilitar medicaments a persones en situació d'exclusió social i pobresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.