Una conferència i la festa d'aniversari, actes assenyalats per al Banc del Temps


Temes relacionats

El Banc del Temps supera els 350 membres i els 300 intercanvis anuals (18/feb/12)

2004: S'inaugura el Banc del Temps de Sant Cugat (23/des/11)


  • Comparteix:

El Banc del Temps celebra vuits anys./ Font: Bancdeltemps.com

El Banc del Temps celebra vuits anys./ Font: Bancdeltemps.com

El Banc del Temps de Sant Cugat celebra vuit anys i ho fa amb una festa d'aniversari que tindrà lloc el 2 de febrer. Aquest dimecres, però, organitzarà una conferència a càrrec d'un dels socis Miquel Montoliu, on es donaran les claus per simplificar el consum i viure bé en temps de crisi. Les dues activitats tindran lloc a la Casa de Cultura i començaran a les sis de la tarda.

La iniciativa, que es basa en l'intercanvi gratuït d'habilitats i serveis entre persones, ha complert vuit anys. La darrera activitat que oferirà abans de la seva festa d'aniversari serà la conferència 'Com simplificar el consum i viure bé en temps de crisi'. El soci de l'entitat Miquel Montoliu explicarà estratègies per consumir menys donada la situació actual en una xerrada que tindrà lloc aquest dimecres.

L'altra gran fita del Banc del Temps és la celebració del seu 8è aniversari el 2 de febrer oberta a tots els santcugatencs que portin berenar per compartir. L'acte comptarà amb l'actuació musical d'alguns membres de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA) i, a més, els socis explicaran l'intercanvi que ofereixen per donar-lo a conèixer a la resta. La celebració conclourà amb el berenar preparat pels assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.