Empordà, Penedès i Tarragona, les DO de les xerrades-tast de vins de l'Ateneu


  • Comparteix:

Els usuaris de l'Ateneu podran descobrir tres DO / Font: Tacora.chamandigital.com

Els usuaris de l'Ateneu podran descobrir tres DO / Font: Tacora.chamandigital.com

L'Ateneu engega un nou cicle de xerrades-tast de vins amb la intenció de continuar amb l'èxit de participació dels dos anteriors, que han superat el 90% de participació. Els assistents descobriran vins de les denominacions d'origen (DO) Empordà, Penedès i Tarragona en tres sessions que tindran lloc entre finals de gener i març. Ja està obert el període d'inscripcions que s'han de formalitzar a la seu de l'Ateneu.

El darrer dimarts d'aquest mes tindrà lloc la primera trobada que estarà protagonitzada pel celler Mas Pòlit de l'Empordà. És una antiga masia de Vilamaniscle que produeix petites quantitats de vi però d'una alta qualitat. El 26 de febrer serà el torn del celler Parató Vinícola, del Penedès. En aquest cas, és una finca amb una llarga tradició en el món del vi. Finalment, el 19 de març, es dedica als vins de Mas Vicens, un celler històric que la nova generació de responsables ha donat una nova empenta amb la producció d'una sèrie de vins moderns i innovadors.

Les sessions tenen un preu de quatre euros per als socis i sis per als usuaris no associats. També s'ofereix la possibilitat d'adquirir abonaments de tot el cicle a un preu de 10 euros per als socis i 15 per a la resta de públic.

El responsable de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, considera que aquests preus donen la possibilitat de tastar vins d'una qualitat i un preu que no estan a l'abast de totes les butxaques.

Toni Ramon

Som terra de vins de molta qualitat. Amb aquests preus es poden provar vins de molta qualitat però que sovint tenen un preu molt elevat.


Les sessions estan pensades per a grups de 25 persones. La places ja es poden reservar a l'entitat i els grup es tancaran a mesura que s'exhaureixin les ofertes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.