Els familiars de Cabanas Alibau, indignats amb les pintades que segueix patint l'estàtua


  • Comparteix:

Han estat reiterades les pintades fetes a la figura.

Han estat reiterades les pintades fetes a la figura.

Els familiars de Francesc Cabanas Alibau han manifestat la seva impotència davant les continues bretolades que pateix l'estàtua del desaparegut pintor a l'avinguda dels Plàtans. Lamenten, sobretot, que una figura del patrimoni local s'hagi convertit en un aparador de pintades i grafits.

L'estàtua del pintor santcugatenc Francesc Cabanas Alibau continua sent blanc de grafits i pintades que, cada cop, s'acarnissen més amb la figura. Tot i la suposada presència d'un grup de vigilància als entorns del monestir, els brètols no han cessat en les seves actuacions.

Els familiars més pròxims del desaparegut artista han afirmat sentir-se de mans lligades davant aquesta situació, que s'ha repetit de forma continuada des de la inauguració de l'estàtua. Escoltem el nebot del pintor, Francesc Cabanas:

Francesc Cabanes

Tenim una sensació d'impotència davant les accions d'aquests nanos que fan les bretolades


Cabanas ha comentat que la ubicació, una mica amagada, de l'estàtua a l'avinguda dels Plàtans ha influït molt a l'hora de ser objecte de pintades. Segons el nebot de l'artista, els actes vandàlics no han afectat el bust de Miquel Cabanas Alibau, situat a la plaça de l'Om:

Francesc Cabanes

L'estàtua de Miquel Cabanes, situada a la plaça de l'Om, s'ha salvat de les bretolades


L'estàtua de Francesc Cabanas Alibau, obra de l'artista Pascal Plasència, va ser instal.lada l'octubre de 2002. Dues setmanes després de la seva inauguració, la figura ja va ser objecte de bretolades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.