ASDI busca consolidar-se econòmicament i créixer en voluntaris


Temes relacionats

La llar-residència d'ATAM podrà acollir una norantena de persones en diferents modalitats (17/gen/13)

El conveni entre el Bocca i ASDI compleix tres anys (25/nov/12)

Prop de 3.000 usuaris en tres anys, a la discoteca per a persones amb discapacitat (22/nov/12)

L'exregidor Enric Tomàs es posa al capdavant d'ASDI (28/jun/12)


  • Comparteix:

El Bocca ha homenatjat els voluntaris de la discoteca d'Asdi / Font: Localpres

El Bocca ha homenatjat els voluntaris de la discoteca d'Asdi / Font: Localpres

L'Associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics (ASDI) se centra ara en aconseguir nous fons econòmics per impulsar la seva tasca assistencial, després de tancar un acord per fer ús de la llar-residència d'ATAM. Tot i així, l'entitat no descarta en un futur poder tenir la seva pròpia instal·lació. De moment, ASDI té previst impulsar activitats recaptatòries amb el suport del teixit social i empresarial local, així com ampliar els voluntaris. De fet, aquests han estat els protagonistes aquest divendres d'un sopar d'agraïment organitzat per Bocca, on ASDI organitza mensualment i des de fa tres anys una sessió de discoteca per a persones amb discapacitat.

Els voluntaris són el pilar d'ASDI i de les seves activitats com la discoteca mensual. Per això els responsables de Bocca Restaurant & Club, local que acull les sessions de discoteca, han organitzat aquest divendres un sopar d'agraïment a la seva tasca. De fet, uns 25 voluntaris col·laboren amb aquesta activitat entre els membres d'ASDI, el personal de Bocca i els voluntaris de La Caixa.

La discoteca és un dels exemples de les iniciatives que impulsa ASDI amb el suport de persones voluntàries, una cinquantena en el seu conjunt. El president d'ASDI, Enric Tomàs, ha destacat l'important paper que desenvolupen els voluntaris en els serveis de l'entitat.

Enric Tomàs

El voluntariat forma part de la vida mateixa d'ASDI i es indivisible. Les seves activitats depenen totalment dels voluntaris.


És per això que Tomàs ha subratllat que sempre fan falta noves col·laboracions. L'altre eix que vol potenciar ASDI és la consolidació econòmica. El president d'ASDI ha avançat a Cugat.cat que l'associació estudia noves activitats recaptatòries amb el suport del teixit social de la ciutat.

Enric Tomàs

Estem treballant en diversos temes com arribar més a les entitats de la ciutat i organitzar activitats diverses.


Com a agraïment a la seva col·laboració, els voluntaris que participen a la discoteca d'ASDI han rebut aquest divendres un diploma simbòlic.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.