Els Tres Tombs retornen a Sant Cugat els carros i cavalls


  • Comparteix:

Els Tres Tombs ja han donat el tret de sortida

Els Tres Tombs ja han donat el tret de sortida

La cavalcada dels Tres Tombs ha pres ja els carrers de la ciutat, que reviu amb la festivitat de Sant Antoni Abat el seu passat agrícola. Cavalls i carros han sortit del Pla del Vinyet, després del tradicional esmorzar que dóna el tret de sortida a la celebració. La rua posa d'aquesta manera rumb a l'avinguda de Francesc Macià, on tindrà lloc al punt del migdia la benedicció dels animals, un dels moments més participatius d'aquesta tradició.

Tot seguit es dirigirà a la plaça de Barcelona, on finalitzarà la rua i es farà el repartiment de recordatoris per part de les autoritats als participants.

Enguany, la comissió de festes de Sant Antoni Abat ha escollit com a banderera la membre de l'Hípica Sant Cugat Laura Durbà.

La celebració, però, no comptarà amb el ball de Sant Antoni que tradicionalment se celebrava a La Unió. La reducció de pressupost ha obligat a l'organització a prendre aquesta decisió.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.