Teaming i establiments locals col·laboren amb l'associació Alba Pérez


  • Comparteix:

L'Alba té quatre anys / Font: Família Pérez (Teaming)

L'Alba té quatre anys / Font: Família Pérez (Teaming)

Teaming és una eina en línia de finançament col·lectiu del grup Intercom, amb seu a Sant Cugat, que col·labora amb causes socials mitjançant microdonacions d'un euro. Actualment, Teaming proporciona mecenatge a diverses causes benèfiques com ara la de l'associació 'Alba Pérez lucha contra el cáncer infantil'. Una campanya que ha arribat fins a Sant Cugat també amb diversos establiments que col·laboren en la recaptació de fons.

L'Alba Pérez és una nena de quatre anys que pateix sarcoma d'Ewing, un tipus de càncer propi de la pubertat i poc freqüent en els nens. La seva família ha engegat la campanya solidària 'Si Alba lucha, yo lucho' per recaptar fons per a l'avanç en la recerca d'aquesta malaltia a través de la plataforma Teaming. Fins ara, la iniciativa compta amb prop de 600 col·laboradors que donen mensualment un euro. Amb aquesta i altres accions, l'associació ha aconseguit 36.000 euros que es destinen íntegrament a la investigació del càncer infantil, com ha explicat a Cugat.cat el pare de l'Alba, Rafa Pérez.

Rafa Pérez

Tot és per a la recerca. Es beneficien tots els nens que estan a la mateixa situació que l'Alba. Hem recaptat 36.000 euros.


Per col·laborar-hi, només és necessari registrar-se a Teaming i donar de manera automàtica un euro al mes. La recaptació es destina als equips de recerca en càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. A més, diversos establiments locals com Centro Médico Corominas, Tubau, Copimatge, Farmàcia Torreblanca i Calçats Ferreres disposen d'una guardiola per col·laborar amb la campanya solidària.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.