Sis noves candidatures s'afegeixen als nominats dels Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'asssociació Pim Pam Pum és una de les sis noves candidatures

L'asssociació Pim Pam Pum és una de les sis noves candidatures

L'artista Àngels Ribé, la nedadora Érika Villaécija, l'associació Pim Pam Pum, el Centre d'Alt Rendiment (CAR), la companyia + Sarsuela i la publicació setmanal 'Diari de Sant Cugat' s'afegeixen a la llista de candidatures que opten als Premis Ciutat de Sant Cugat 2012. Amb aquestes sis noves propostes, el nombre de nominats s'enfila fins a la quinzena de candidatures que es podran votar fins al 24 de febrer.

L'artista Àngels Ribé ha estat inclosa per haver estat guardonada amb el premi Nacional d'Arts Visuals que atorga la Generalitat. Aquest premi reconeix la trajectòria professional de cada guardonat dins del seu àmbit específic.

La nedadora Érika Villaécija està nominada al premi per aconseguir el diploma olímpic, en 8a posició, a la final de 10 quilòmetres d'aigües obertes dels Jocs Olímpics (JJOO) de Londres.

L'associació Pim Pam Pum també s'afegeix a la llista de nominats. La comissió de propostes del guardó ha valorat que l'entitat compleix 4 anys a Sant Cugat duent a terme un programa solidari, social i cultural. Una acció de transmissió de valors com la integració, cooperació i implicació amb el poble que ha anat acompanyada per la col·laboració amb una desena escoles i instituts de la ciutat.

El CAR de Sant Cugat opta al guardó pel seu 25è aniversari i pel creixement fins a convertir-se en referència internacional. Enguany, a més, ha inaugurat un nou mòdul de 25.000 metres quadrats on es fan entrenaments de més de vint disciplines olímpiques: piscina per a totes les modalitats de competició (natació, waterpolo, sincro i salts), ales per a la pràctica d'halterofília, judo, lluita, taekwondo, tennis de taula i gimnàstica artística, i també vestidors, despatxos, sales de musculació i preparació física general.

La companyia + Sarsuela, creada a la ciutat, continua la gira per tot Catalunya amb 'Cançó d'amor i de guerra', una obra del 1926 ambientada en una farga del Vallespir durant la Revolució Francesa.

El setmanari 'Diari de Sant Cugat' opta al premi per la celebració dels 20 anys de la publicació. Va néixer l'any 1992 amb el nom 'Els 4 Cantons' i darrerament ha estrenat nou format.

Aquestes candidatures se sumen a les ja conegudes de Ferrer Internacional, Sant Cugat per la Independència (SCxI), Geganters de Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat (CVSC), Sant Cugat Trade Center, l'exdirectora de l'escola Collserola Mercè Alejo, els StQlímpics, l'exdirector de Ràdio Sant Cugat i escriptor Rogeli Padró i l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil.

Cugat.cat, al carrer Plana de l'Hospital 12-14, és una de les seus on es poden formalitzar les votacions. També es poden fer a través del web Santcugat.cat/premis. La cerimònia d'entrega dels guardons, que compta amb el patrocini d'Autocugat i el suport de Cugat.cat i el setmanari 'Tot Sant Cugat', tindrà lloc el dilluns 11 de març al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.