Aficionats de l''skateboard' exhibeixen les seves habilitats a Mira-sol


Temes relacionats

Mira-sol ja té una nova pista d'skate de 200 metres quadrats ( 3/des/12)

Pas endavant per a la nova pista d''skate' de Mira-sol ( 5/jun/12)


  • Comparteix:

Joves santcugatencs practicants de l''skateboard' han posat a prova aquest diumenge la pista de Mira-sol amb una exhibició dels millors 'riders' locals. Aficionats als patins, 'skates' i 'streetboards' han format part de l'espectacle, que ha comptat amb la participació del set vegades campió del món, Sergi Nicolás. L'esdeveniment també ha servit de punt de trobada entre els joves i l'alcaldessa, Mercè Conesa, que han intercanviat opinions i han agraït al consistori la construcció de la pista, ja que dóna resposta a l'increment de practicants d'aquest esport.

Des de finals de l'any passat, els aficionats a l'skateboard' tenen un espai per practicar aquest esport a la pista de Mira-sol, que s'ha construït amb el suport de 200 signatures dels veïns. La zona, ubicada davant el Casal de Cultura del districte, neix per donar resposta a la demanda creixent d'aficionats a Sant Cugat. Un dels impulsors de la pista, Fernando Ferreyra, ha explicat que l'espai del Parc de la Pollancreda es va quedar petit per als 'riders' i per això van demanar un nou 'skatepark' a Mira-sol.

Fernando Ferreyra

Hi havia tanta gent que practicava que se'ns feia petit i era lluny. Ara tenim un nou espai que ens resulta més còmode.


La pista ha tingut un cost de prop de 60.000 euros i s'ha finançat amb els diners de lliure disposició del consell de barri de Mira-sol. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que Sant Cugat cada vegada compta amb més aficionats a esports urbans i ha afirmat que l'Ajuntament procura donar resposta a les seves demandes.

Mercè Conesa

Aquests esports de ciutat tenen una acceptació molt gran entre els joves. Hem d'estar atents a aquestes demandes.


Una trentena de joves ha demostrat les seves habilitats dalt del monopatí en l'exhibició d'aquest diumenge, que ha donat a conèixer aquest esport entre els veïns. El set vegades campió del món, Sergi Nicolás, ha participat en l'espectacle i ha valorat l'interès del consistori per aquesta afició.

Sergio Nicolás

És un bon pas pel jovent per ajuntar-se amb l'alcaldessa i explicar-li com funciona l'esport.


L'exhibició també ha comptat amb la presència del regidor de Joventut, Raúl Grangé, i de la regidora d'Educació, Esther Salat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.