El Casal de Joves TorreBlanca ofereix cursos, exposicions i concerts fins a l'estiu


  • Comparteix:

El Casal ofereix gran varietat de propostes culturals fins aquest estiu / Font: Google Maps

El Casal ofereix gran varietat de propostes culturals fins aquest estiu / Font: Google Maps

Tallers de gospel i beatbox, cinefòrums, un festival de música balcànica, un espectacle de pallassos i les tradicionals jam sessions són algunes de les activitats destacades que ofereix el Casal de Joves TorreBlanca per al primer semestre de l'any. L'equipament municipal ofereix una gran varietat de propostes per a tots els gustos que inclouen la convocatòria per a les residències d'exploració i creació de dansa 'La Teulada', a càrrec del col·lectiu La Raret.

Aquesta residència de dansa s'obre per primer cop a la ciutat i és una invitació als joves creadors interessats a presentar projectes durant febrer i març. L'objectiu és obrir un espai on explorar la dansa i buscar nous vocabularis per a l'expressió. El treball desenvolupat es mostrarà en una peça curta a l'abril.

La història d'amor dels pallassos Panxo i Panxa és la proposta del casal pel 14 de febrer. Aquest espectacle és el contrapunt per a l'inici de les jam sessions que començaran l'endemà. L'encarregat de pujar a l'escenari a la primera sessió de l'any serà el 'cantaor' santcugatenc Pere Martínez, acompanyat per la guitarra de Rubén Flores.

El blues amb estil propi de Pepe Nada y la Bonobo Blues Band agafarà el relleu el 15 de març. El 19 d'abril arribarà l'hora del grup de rap-fusió de Sant Cugat de recent formació Orígenes. La veu i acompanyaments electrònics de Blah Blah Blah, el 17 de maig, i el nou duet acústic de Valldoreix Fleck & Pons Duet, el 21 de juny, són les darreres cites abans de l'estiu.

El Servei d’Informació Juvenil (SIJ) ofereix aquest semestre els tallers sobre 'Com superar una entrevista de feina amb èxit' i 'Com millorar el meu aprenentatge a través de l'educació emocional'. El casal també ofereix el cinefòrum sobre el documental 'Blood in the mobile' que mostra la connexió entre els telèfons i la guerra civil al Congo.

Completen aquestes propostes culturals el festival de música balcànica ‘Grga Pitic Festivala’, la presentació del llibre 'Diguem prou' de l'economista i president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), Arcadi Oliveras, i una degustació de café de comerç just.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.