La càmera de videovigilància de la Floresta, activada en fase de proves


Temes relacionats

La videovigilància arriba a la plaça de l'estació de la Floresta ( 7/set/12)

CiU estudia col·locar càmeres de videovigilància a la Floresta (11/mai/11)

El PSC demana videovigilància a la zona de l'estació de la Floresta (16/set/10)

Martorell afirma que la Comissió de Videovigilància no autoritzaria posar càmeres a l'estació de la Floresta (16/set/10)

Xavier Martorell: 'Les queixes dels florestans sobre inseguretat no estan fonamentades' (23/ago/10)


  • Comparteix:

La càmera es posarà a l'entorn de l'estació de la Floresta / Font: Fgc.cat

La càmera es posarà a l'entorn de l'estació de la Floresta / Font: Fgc.cat

La plaça de Josep Playà de la Floresta, ubicada al costat de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), disposa des d'aquest dilluns d'una càmera de videovigilància, segons ha anunciat el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, al plenari del Consell Local de Seguretat. Puigneró ha explicat que la càmera instal·lada funciona en fase de proves amb la previsió que estigui plenament operativa en les properes setmanes. D'aquesta manera es dóna compliment a una llarga reivindicació veïnal i s'instal·la per primera vegada aquest sistema de seguretat fora de l'eix comercial del centre.

Tal com va avançar al setembre Cugat.cat, el sistema de videovigilància ha arribat aquest gener a la Floresta. Un cop el departament d'Interior ha donat el consentiment per a la ubicació d'aquesta càmera, aquest dilluns s'ha procedit a fer la instal·lació.

Tot i que es tracta d'una llarga reivindicació dels veïns i el consell de barri de la Floresta, el consistori ha pres la decisió en considerar que l'entorn de l'estació és un punt d'incivisme a combatre. D'altra banda, l'àrea de seguretat no descarta implantar càmeres a altres zones fora del nucli urbà.

El titular de Seguretat, Jordi Puigneró, ha anunciat aquesta novetat en el marc del plenari del Consell Local de Seguretat, celebrat aquest dilluns, en resposta a una pregunta d'un veí del districte.

Sant Cugat compta des fa tot just un any amb 13 càmeres de videovigilància a l'eix comercial que va de la plaça de Lluís Millet fins a la plaça del Monestir.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Després de tant temps ara diu que sera a títol de proves, per favor una mica de serietat. Millor posin mes vigilància, sobretot perquè els disbauxats de sempre la robaran

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 29/gen/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.