Endesa instal·la tres línies subterrànies per millorar el subministrament elèctric


  • Comparteix:

Imatge de la subestació d'Endesa / Font: Endesa

Imatge de la subestació d'Endesa / Font: Endesa

Endesa millora el subministrament d'electricitat de Sant Cugat i Cerdanyola. La companyia ha estès tres línies subterrànies de 25 quilowats, dues instal·lades a la subestació de Codonyers, del municipi veí, i l'altra a la subestació de la ciutat, per incrementar la qualitat del servei de 9.000 clients, repartits entre les dues localitats. L'actuació, que ha tingut un cost de més de 320.000 euros, també ha servit per instal·lar dos nous centres de transformació i retirar dues dobles línies aèries de mitja tensió per reduir l'impacte visual de les infraestructures.

Les dues línies subterrànies ubicades a Cerdanyola han de millorar el servei al barri de Torreblanca i el polígon industrial de Can Magí de la nostra ciutat. La línia instal·lada a la subestació de Sant Cugat incrementarà la qualitat de la xarxa del barri de Coll Favà.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.