La inserció laboral i social municipal, reconeguda per les empreses del sector


  • Comparteix:

L'Ajuntament, de nou distingit

L'Ajuntament, de nou distingit

La Federació d'Associacions d'Empreses d'Inserció (FAIDEI) ha reconegut el compromís de l'Ajuntament amb la inclusió social i laboral amb la distinció 'Empresa Responsable amb la Inserció'. El consistori és un dels tres ajuntaments que a àmbit estatal han rebut aquest reconeixement, avalat pel ministeri espanyol de Treball i Serveis Socials i la Fundació La Caixa. Un total de 200 empreses d'inserció sociolaboral atorguen aquesta certificació que, enguany, ha recaigut en 18 institucions de l'Estat espanyol. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha recollit el certificat aquest dijous a Irun en el marc de la 2a Fira d'Empreses d'Inserció de l'Estat que se celebra en aquesta ciutat.

La voluntat d'aquesta certificació és subratllar les actuacions que fan empreses privades i institucions públiques en matèria de responsabilitat social ja sigui a través de la contractació de productes i serveis a les empreses d'inserció, com les actuacions fetes per afavorir el trànsit al mercat de treball de persones amb dificultats.

La candidatura de Sant Cugat ha estat presentada per la Federació d'Empreses d'Inserció a Catalunya en considerar que les pràctiques de l'Ajuntament contribueixen a crear una societat més inclusiva. Els elements que s'han valorat en clau local són tots els projectes que l'Ajuntament fa amb entitats per a persones amb discapacitat i la promoció dels col·lectius amb dificultats físiques i psíquiques com les Taules de Participació amb les entitats del sector, la col·laboració amb Taller Jeroni de Moragas, ASDI, ATAM i la concertació de serveis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.