Renfe activa aquest dijous la venda de bitllets després de mig any d'espera


Temes relacionats

Renfe recuperarà les màquines de venda de bitllets 'properament' (29/gen/13)

El PP s'afegeix a les reclamacions de millora de l'estació de Renfe (18/gen/13)

ERC reclama solucionar els problemes de l'estació de Renfe amb l'intercanviador (16/gen/13)

CiU reclamarà a Renfe que presenti solucions als problemes de l'estació (14/gen/13)

L'estació de Renfe a Sant Cugat segueix sense vendre bitllets ( 4/ago/12)

L'estació de Renfe no compta amb personal ni màquines d'autovenda (27/jul/12)


  • Comparteix:

L'estació de Renfe de Sant Cugat, aquest dimecres a la tarda

L'estació de Renfe de Sant Cugat, aquest dimecres a la tarda

Els usuaris de l'estació de Rodalies del municipi, la R8, ja podran comprar bitllets a partir d'aquest dijous, des de les sis del matí i fins les deu de la nit, segons ha confirmat l'empresa ferroviària a Cugat.cat. Durant mig any, els usuaris d'aquesta estació i la de Rubí, han hagut de comprar els títols de viatge quan arribaven a la seva destinació per la fallida de la gestora del servei de venda de bitllets.

La millora arriba després que Renfe s'hi comprometés amb l'Ajuntament, un acord que encara té pendent la 'propera' licitació de la gestió del servei de cafeteria i la instal·lació de sistemes de seguretat.

Des del juliol passat, els usuaris d'aquesta estació havien de comprar el bitllet en arribar al seu destí. Una situació que, després de mig any, Renfe ha solucionat amb la col·locació d'una màquina d'autovenda de bitllets, tant de rodalies i regionals, com de títols integrats.

En un comunicat, l'ens ferroviari explica que les noves màquines disposen d'intercomunicadors que connecten el client amb el Centre de Control de Rodalies, tot i que Renfe ha confirmat a Cugat.cat l'existència d'una persona d'informació al vestíbul de l'estació, on està ubicat l'aparell. En funció de l'aforament d'ús de l'estació, la persona d'atenció al client 'romandrà en determinats períodes horaris', entre les sis del matí i les deu de la nit.

Precisament, aquest dijous l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el president de la Comissió de Seguretat Vial i Mobilitat Sostenible del Congrés espanyol, el diputat de CiU Pere Macias, visiten l'estació per denunciar les seves mancances i per exigir la seva connexió amb l’estació de FGC a Volpelleres, situada a 400 metres de distància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.