Dinamiks i l'Ateneu arriben a un acord per organitzar festes d'aniversari


  • Comparteix:

Imatge de la presentació de la col·laboració entre l'Ateneu i Dinamiks

Imatge de la presentació de la col·laboració entre l'Ateneu i Dinamiks

L'entitat santcugatenca Dinamiks organitzarà festes d'aniversari temàtiques per als més petits. L'associació ha arribat a un acord amb l'Ateneu pel qual el centre cívic els cedeix l'espai situat al carrer de Sant Bartomeu i gestionarà totes les reserves, a canvi d'una partida del pressupost de cada activitat.

La directora de l'Ateneu, Natàlia Led, ha explicat que havien detectat que molta gent demanava el servei que ara Dinamiks ofereix.

Natàlia Led

Usuaris de l'Ateneu ens demanaven aquest servei. Ens vam trobar amb una col·laboració que tenia molt sentit i sortida.


El soci de l'entitat Xavier Fermoso ha detallat que les activitats que Dinamiks ofereix estan pensades des d'una filosofia social i de l'educació.

Xavi Fermoso

La col·laboració és arran de les necessitats que detectàvem. Són activitats pensades especialment per la nostra filosofia social, d'educació.


Dinamiks ofereix quatre propostes de festes d'aniversari, MIKScana, una gimcana amb proves d'habilitat pensat per a nens a partir de sis anys; la MIKSpirata, un seguit d'activitats pensat per a nens de tres a sis anys; MIKSoca, una partida d'Oca amb un taulell gegant on a cada casella s'ha de fer una activat; i MIKScausal, un taller de pintar cares.

La presentació de la iniciativa a la ciutadania serà aquest diumenge, de deu del matí a dotze del migdia. L'entitat se situarà a la plaça d'Octavià per pintar la cara a tots els nens assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.