Deixen en llibertat provisional els detinguts per un robatori amb violència


Temes relacionats

La Policia Local deté els presumptes autors d'un robatori amb violència ( 2/feb/13)


  • Comparteix:

Els quatre pressumptes autos del robatori van ser detinguts per la Policia Local

Els quatre pressumptes autos del robatori van ser detinguts per la Policia Local

El jutge ha deixat en llibertat provisional sense fiança els presumptes autors d'un robatori amb violència que va tenir lloc aquest cap de setmana, han informat a Cugat.cat els Mossos d'Esquadra. Els quatre detinguts han passat a disposició judicial, tot i que un d'ells, menor d'edat, ha quedat en llibertat. Els presumptes lladres van entrar en un local de la ciutat d'on es van endur 450 euros, després d'intimidar el propietari amb una arma blanca. Les quatre persones van ser detingudes per la Policia Local, després d'un dispositiu de cerca.

Els fets van succeir divendres passat a la nit quan els quatre detinguts, un d'ells amb una arma blanca, van entrar a un local i sota amenaces i intimidació es van endur 450 euros de la caixa. La Policia Local va organitzar un dispositiu de cerca que va permetre la detenció al carrer de Mercè Rodoreda dels presumptes lladres.

Els quatre detinguts han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat provisional sense fiança, menys el menor d'edat que ha quedat lliure. El jutge ha apreciat contradiccions en les declaracions de les diferents parts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.